Autohuset Laursen

085A0179

Om os

Den gode dialog mellem værksted og kunde gør, at du hele tiden vil være informeret om bilens reparation og evt. ekstra arbejde efter aftale.

Vi er et værksted, der altid er up to date både hvad angår værkstedsudtyr og de rette uddannelser, for at kunne udføre alle typer af reparationer korrekt. 

Vi har reservedelsaftaler med landet to største kæder; FTZ OG Au2parts og bruger derfor kun godkendte reservedele. Ved brug af godkendte reservedele har du netop mulighed for at få udført serviceeftersyn som opretholder din fabriksgaranti.

Uddannelse og kompetencer i fokus

Mit navn er Jonas Laursen, og jeg har 10 års erfaring fra autoriserede Opel-værksteder samt 4 års erfaring fra multi-mærke-værksteder. Jeg har altid haft en stor interesse i biler, og at jeg skulle blive mekaniker var en naturlig vej for mig.

Jeg er uddannet mekaniker i 2014 hos BMC Auto (Opel Horsens). Efter uddannelsen som mekaniker, gennemførte jeg løbende med min dagligdag uddannelsen som autotekniker hos Opel. I 2018 blev jeg en del af teamet i Motor-Depotet (Opel Viby).

Jeg stiler altid efter at lære nyt og blive bedre, og sørger derfor hele tiden for at videreuddanne mig med kurser og uddannelser.

085A0224

Skal vi finde din drømmebil?

Hos Autohuset Laursen har vi både et bredt udvalg af klargjorte kvalitetsbiler på lager, men vi importerer også gerne drømmebilen lige efter dit hoved.

Kurser & uddannelser

For at sikre mig, at jeg hele tiden har den nødvendige viden og de rette kompetencer til at servicere og reparere jeres biler, sørger jeg for løbende at videreuddanne mig. Mine uddannelser tæller: 

2018: Guld Autoteknikeruddannelse

I 2018 færdiggjorde jeg guldteknikeruddannelsen hos Opel Horsens (BMC Auto).

2014: Mekanikeruddannelse

I 2014 blev jeg udlært mekaniker hos Opel Horsens (BMC Auto).